Posted on Hozzászólás most!

Gyilkos kutyát keresnek Tormáson

Gyilkos kutyát keresnek Tormáson, ahol egy férfit haraptak halálra. A tettest nem találják, a falu összes kutyájától DNS-mintát vesznek, de a helyiek szerint három eb végezhetett Gál Jánossal.
Csak Johnnyként ismerte mindenki Gál Jánost Tormáson. A férfi egyedül élt a Baranya megyei faluban, nem volt senkije, még ellensége sem, ezért halála ügyében gyorsan kizárták a szándékosság lehetőségét.
– Sokat piált az öreg, de jó ember volt. A légynek sem tudott ártani, el sem tudom képzelni, miért támadta meg egy kutya – mondta a Borsnak János egyik szomszédja, Magda.
Az asszony reggel már csak azt látta, hogy a rendőrök helyszínelnek.
– Éjjel kijöttem, mert nagyon ugattak a kutyák, láttam egy állatot, de a sötétben nem ismertem fel – tette hozzá. A férfi néhány méterre feküdt a ház előtti kertben, vérfolt jelzi a helyet.
A háromszáz lakosú faluban 61 kutya van, de még az állatorvos sem tudja elképzelni, melyik ölhette meg Johnnyt. Nappal minden kutyát megkötnek, de éjjel sokan elengedik a házőrzőket. Több veszélyes is akad köztük, a postásnő fenekébe épp a múlt héten harapott bele az egyik. A helyszíni láblenyomat alapján nagytestű kutyát keresnek, amiből nem sok van a faluban, de így is szükség van a DNS-vizsgálatra.
A falubeliek szerint három kutya között kell keresni Johnny gyilkosát. Ezek az állatok vadak, mindegyik támadásba lendült, ahogy fényképeztük őket.
Az ügyben a rendőrség közigazgatási hatósági eljárást indított, mert nem merült fel a bűncselekmény gyanúja. Forrás: Borsonline

Vélemény, hozzászólás?