Posted on 2 hozzászólás

Hogyan öljük az állatokat – Semjén a vadászatra izgul

Szeretem, mikor egyik másik politikusról lehull az álarc, és kikacsint mögüle a vérgőzös, őszinte valóság. Amikor már nem tudja tovább megjátszani magát, és kénytelen kitörni a kenetteljesség és pátosz ragacsos mocsarából, mert hajtja a vére, eluralkodik rajta az ösztön.
Semjén Zsolt a vadászatra izgul. Mire másra izguljon egy keresztény konzervatív ember, mint az állatok fölötti mindenhatóság érzésére, az ölésre? Ha ő ettől lesz kemény, mint a fagyott kutya lába, lelke rajta. Hisz az Úr is megmondta: Mózes I. könyve, 1. fejezet 28. vers: Szaporodjatok és sokasodjatok, töltsétek meg a földet, és hódítsátok meg azt. S uralkodjatok a tenger halállományán, az ég madarán és mindenféle állaton, amely a földön mozog.”
Az uralkodás meg legkönnyebben fegyverrel a kézben, a vadászat izgalmától részegen, a vérszagtól betépve megy. Arról egyébként sem szól az Úr, hogy ne lehetne lőni mindenre, ami mozog.
Így gondolhatja ezt Semjén Zsolt, címzetes előszobatitkár is, ezért a védett állatok vadászati tilalmát fejben puszta formalitásnak tartja, amit egy haladó kormánynak – mint az övék – ideje lenne eltörölni a forradalom nevében. Mert fakkjúbaszdmeg, hogy az Uniónak mindenben ellentmondunk – itthon – de pont ezt a szar szalonka vadászati tilalmat tartjuk be!
Lássuk be, igaza van. Bár lebukott, hogy kormányának alkotmánytotóját nem olvasta, esetleg a kilences – a Kárpát-medence természeti sokféleségét megőrző kérdést – nem értette meg ekkora ésszel, az mégis túlzás, hogy ne lődözhessen mindenfélére akkor, amikor jólesik. A vadászoknak “közérzetjavító intézkedésekre” van szükségük, és a védett fajok irtása pont megfelelne a célnak. Különben is, mint mondja, a Semjén családban ősi szokás, hogy minden fiúgyermek elsütőbillentyűvel a kezében születik, az óvodában egységesen ledöfött szalonka a jelük, és felnőtt életükben is csak kapitális aganccsal szarvazzák fel őket. Ez a hetedíziglen visszamenő érvelés a kedvencem: ha az ükapja kokacserjét termesztett volna az alföld közepén, most erre hivatkozva alapítaná meg ÚjKolumbia-Alsót a hódmezővásárhelyi téeszmajor helyén?
Igyekszem nem kicsinyes lenni, ezért javasolnám még néhány dologgal kiegészíteni a védett fajok vadászhatóságát:
1: tűrhetetlen, hogy előszobatitkár úrnak kell Kenyába menni nagyvadra, ezért követelem, hogy Kenya jöjjön ide nagyvadastól. A budaörsi repülőtéren legyen kialakítva egy rezervátum, ahol megfelelő fegyverzet biztosítása mellett kényelmes fotelból lőhet elefántra. A megszerzett elefántcsont feketepiaci értékesítését a kormány segítse elő.
2: javaslom, hogy az Ázsia Center és az M0-ás közötti üres területen kerüljön honosításra egy szélesszájú rinocérosz csorda, ami legyen szabadon vadászható. A nap minden pillanatában álljon készenlétben egy csoport, akik szakszerűen képesek eltávolítani az agyarakat, amiknek porrá őrléséről gondoskodjon egy telepített üzem.3: a normafa környékét népesítsük be szibériai tigrisekkel. Természetesen legyenek szabadon koncolhatóak, az elejtett példányok péniszéből maláj módra készüljön afrodiziákum az elejtő hősnek, a bőréből pedig ágyelő a kivételesek hálószobájába.
Ez nyilván sokba kerül, de amennyiben a kormány létrehoz egy bankszámlát, amire az első milliót bedobja valaki, akkor nyilván mosolyogva fogja a hálás magyar nép finanszírozni ezt is. Mert így talán elkerülhető, hogy a keresztény egyház lándzsájának hegye fához szögezze a Kárpát-medence védett állatait unalmát enyhítendő, közérzetjavító megfontolásból. Forrás Varánusz blog – A fake képek forrása Varánusz blog.

2 thoughts on “Hogyan öljük az állatokat – Semjén a vadászatra izgul

  1. “Tisztelt” uram!
    Attól érzi magát férfinak, ha védtelen állatokat öl? Nincs elég ember és állatgyilkosság ebben az országban? Gyönyörű példát mutat, ehhez csak gratulálni lehet! Én is szívesen vadásznék! Azokra a rohadékokra akik természetesnek érzik az állatok lemészárolását.

  2. […] > Stohlt hogy érdekelnék az állatok, ha a baleset sérültjei se érdekeltékSzamica > Hogyan öljük az állatokat – Semjén a vadászatra izgulMészáros Dóra, Maria Belucci irigyek Zimány Lindára | Sex > Zimány Linda és Dzsudzsák […]

Vélemény, hozzászólás?