Posted on Hozzászólás most!

Így szoptatja a kutya a kismacskát

Még hogy a kutya és a macska örök ellenségek! Daniella (10) a törpe pincser saját emlőjén nevelgeti a másfél hónapos árva cicát, Pille Bélát. A két tündéri állat úgy összetartozik, mint a borsó meg a héja.
A vörös szőrű, kék szemű Bélára a biztos halált várt volna, Daniella pedig annyira vágyott az anyaságra, hogy álterhessé vált, pont úgy viselkedett, mintha vemhes lenne, még emlői is megduzzadtak a tejtől. Gazdája, Szabó Ágnes (25) ekkor talált rá a kiscicára az utcán, egy dobozban.
– Úgy volt, hogy átmenetileg befogadjuk, aztán elajándékozzuk. De a kutyám azonnal beleszeretett Bélába és szoptatni kezdte. Most már elválaszthatatlanok és én sem szeretnék megválni a cicustól – mesélt Ágnes a különös barátságról.
A négylábú pótmama eddigi társa 4 éves kölyke, Apolló volt. A kan kutya egy pillanatra sem féltékenykedett az életüket alaposan átrendező macskakölyökre, sőt, éjjel-nappal vigyáz rájuk.
Ha Ágihoz vendégek jönnek, Apolló hevesen védelmezi a kis családot. A kutyák álterhessége ugyan nem mindennapos jelenség, de nem is meg ritkaság számba. Annak idején Bömbit, a budapesti állatkert kisoroszlánját is egy kutya nevelte fel a saját emlőjén és tején. Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?