Posted on Hozzászólás most!

Jamie Bell legyőzte lovak iránti félelmét

A brit színész kénytelen volt legyőzni lovak iránt érzett félelmét, miután szerepet kapott A sas című filmben.
Jamie Bell kénytelen volt legyőzni az lovak iránt érzett félelmét A sas kedvéért. A brit színész szerepet kapott a történelmi kalandfilmben Channing Tatum mellett, és tisztában volt azzal, hogy nyeregbe kell majd pattannia a forgatáson, csakhogy halálosan rettegett a lovaktól.
Bell-t rémülettel töltötte el, hogy fel kell kapaszkodnia egy ló hátára, ezért még a forgatás előtt intenzív lovas oktatáson vett részt – „Soha életemben nem ültem lovon, és kialakult bennem egy általános bizalmatlanság velük szemben. Tudtam, hogy a filmben a lovas jelenetek különösen nehezek lesznek, mert néha nagyon keskeny párkányokon kell majd mennünk. Ezért azonnal elkezdtem a tanulást, hat héten keresztül, heti három alkalommal.”
A Billy Elliot és a Hipervándor sztárja az oktatás hatására egészen megkedvelte a lovakat – „Hét héttel az első óra után már kisebb trükköket is tudtam, kezdtem biztonságban érezni magam, kényelmesnek és nagyon felszabadítónak éreztem az időt, amit ezeknek az állatoknak a közelében tölthettem. Nagy szükségem volt erre, mert ha több oldalnyi párbeszédet kell megtanulnod, és érzelmeket eljátszani közben, muszáj elfelejteni azt, hogy lovagolsz közben. Nekem a tanulás sokat segített, hogy ezt elérjem.”
Sőt, Bell annyira jól megtanulta a leckét, hogy az első próbafelvételen azonnal meggyőzte az amerikai filmeseket a tudásáról – „Az a pasi le volt nyűgözve. Azt hitte, hogy már 10 éve lovagolok.”
A sas a jövő héten kerül a magyar mozikba.

Vélemény, hozzászólás?