Posted on Hozzászólás most!

Jelzett a kutya, a tűzszerészek megkezdték a vizsgálatot

A tűzszerészek megkezdték a vizsgálatát a gyanús táskának, amelyet péntek délután tett le valaki egy József körúton álló bankfiók előterébe.
A tűzszerészek megkezdték a vizsgálatát a gyanús táskának, amelyet péntek délután tett le valaki egy József körúton álló bankfiók előterébe. A Független Hírügynökség értesülései szerint a bombakereső kutya jelzett, amikor odavitték a csomaghoz.
Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, füstölő hátizsákhoz riasztották a tűzszerészeket pénteken délután, Budapesten. A csomagot a József körút egyik pénzintézetének előterében tették le, ott, ahol az ATM van. A bank felett lakóház van, így azt még ki kellett üríteni. A tűzszerészek a percekben álltak neki a csomag átvizsgálásának – tájékoztatott a rendőrség. A Független Hírügynökség úgy tudja, a bombakereső kutya jelzett, amikor odavitték a gyanús táskához.
A történtek miatt a Blaha Lujza tér és a Baross utca közötti szakaszt lezárták a forgalom elől. A villamosok ugyan járnak, de a Rákóczi téren nem állnak meg.

Vélemény, hozzászólás?