Posted on Hozzászólás most!

Jennifer Aniston szembenéz kutyája depressziójával

Jennifer Aniston kedvenc kutyája esett depresszióba. Elment az életkedve, alig eszik, egész nap csak fekszik, egy helyben. A színésznő egy kutyaterapeutához fordult.
Jennifer Aniston komolyan aggódik kutyája egészsége miatt. A tünetek pár hete jelentkeztek Normannél. A korábban vidám kutya egyszerre kedvetlen, étvágytalan lett. A probléma az eb eltünése után jelentkezett: mióta kábultan és csapzottan hazaért, azóta ráismerni sem lehet.
Aniston ezért egy elismert kutyapszichiáterhez fordult, aki szerint a kutya depressziós – viselkedése ezért tünik furcsának. A problémára több hetes orvosi kezelést írt elő, azonban a Jóbarátok egykori sztárja reméli, hogy személyes ápolásának köszönhetően Norman hamarabb meggyógyulhat.
A kivűlállók számára talán furcsának tünhet a színésznő kapcsolata a kutyájával, azonban közeli barátai számára köztudott, hogy – a már nem fiatal – Norman valóban a legjobb barátja és szinte mindenre képes érte.
Aniston korábban már bevallotta, hogy 15 éves kedvence speciális kezeléseket kap számos betegségére, többek között heti 250 dollár fizet egy akupunktúrás kezelésért és masszázsért.
Normanhez való ragaszkodása érthető, hiszen az utóbbi évek viharos kapcsolataiban a kutya volt a legstabilabb társa, akit néhány liezon erősen megviselt és ennek látható jelei is voltak, azonban csak nemrég döntött amellett, hogy orvosi kezelést ad a kutyának fájdalmai enyhítésére.

Vélemény, hozzászólás?