Posted on Hozzászólás most!

Kegyetlen tolvajok: agyonütötték az állatokat

Hat pulykát agyonvertek, majd két táposzsákban vitték el a tetemeket azok a tolvajok, akiket helyi polgárőrök fogtak el Köröstarcsán.
A helyi Szebb Jövőért Polgárőrség tájékoztatása szerint a tagok figyelőszolgálatot szerveztek, ugyanis a községben híre ment, hogy ismeretlenek rendszeresen megdézsmálják a helyi agrár zrt. pulykatelepét.
A polgárőrök pénteken este fél tíz körül két személyre lettek figyelmesek, akik egy-egy jól megtömött, nehéznek tűnő fehér táposzsákot cipeltek. Az állattartó telep irányából a település felé tartottak, majd nagy valószínűséggel felfedezték, hogy figyelik őket, menekülni kezdtek. Az egyik gyanúsítottnak sikerült kereket oldania, de társát sikerült elfogni és a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen tartani.
A beszámoló szerint a visszatartott férfi támadólag lépett fel. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a két zsák hat pulykatetemet tartalmaz. Valószínűnek látszott, hogy a kegyetlen tolvajok valamilyen kemény tárggyal agyonverték a szerencsétlen állatokat. Ellenük a rendőrség folytat eljárást.

Vélemény, hozzászólás?