Posted on Hozzászólás most!

Keresztes Ildikó és Presser Gábor az Illatos úti kutyákért

A két rivális tévécsatorna műsorában szereplő Keresztes Ildikó és Presser Gábor megy ügyért küzdenek: hogy minél több Illatos úti kutya gazdára találjon még a hideg tél beállta előtt.
Falinaptáron szerepel együtt Keresztes Ildikó és Presser Gábor, amit a Vigyél Haza Alapítvány készít az Illatos úti Ebrendészeti Telep kutyáinak megsegítésére jótékonysági célból. Ildikó egy fiatal kutyussal, Pici bácsi egy torzonborz szőrgombolyaggal állt a kamerák elé.
– A 2011-es naptár azt üzeni: a kutya szeretete közelebb hozza az embereket – jelentette ki Óvári András, a Vigyél Haza Alapítvány vezetője.
– Ez a művészi naptár nem kerül forgalomba, az alapítvány céljait támogató vállalkozások vásárolják, és adják partnereiknek, dolgozóiknak ajándékba. A teljes bevételt az Illatos úti kutyák életkörülményeinek, esélyeinek javítására fordítjuk. Tavaly a naptárakból befolyt pénzből szereltünk fel minden kennelt vízhatlan gumiszőnyeggel, és szereztünk be egy orvosi ultrahangkészüléket.
A naptárban tizenkét művész szerepel tizenkét kutyával.
– Láttam a kutyus szomorú szemeiben, mennyire magányos. Még neve sincs, úgy fogták be az utcáról! Legszívesebben azonnal hazavinném, ha nem várna otthon Füles, a rokkantnyugdíjas kutyám – meséli Keresztes Ildikó. – Fél óra alatt annyi szeretetet kaptam a kutyustól, hogy bearanyozta a napomat! Bízom benne, hogy jó gazdihoz kerül, s ha nem: a védencemmé fogadom, elnevezem őt, és magam keresek szerető otthont neki! További képek itt. Forrás: Bors

Vélemény, hozzászólás?