Posted on Hozzászólás most!

Keresztes Ildikó kedvencének halála

Kedvencét gyászolja Keresztes Ildikó. Az X-Faktor mentora vasárnap elvesztette kutyáját, Fülest. Már tizennégy éves volt, és a betegségek lassan legyőzték a szervezetét.
Reggeltől estig csak sír Keresztes Ildikó, akit legendásan szoros kapcsolat kötött tacskójához. Fülessel tizennégy éve éltek együtt, a kutya családtag volt. Átvészelt két gerincműtétet és sok betegséget, de az utóbbi időben már annyira leromlott a kutyus állapota, hogy valakinek folyamatosan mellette kellett maradnia.
– Vasárnap Füles már nem tudott lábra állni. Bár fájdalmai nem voltak, elvittük dr. Juhász Tamáshoz, aki csak miattunk bejött a rendelőjébe. Megröntgenezte, és kiderült, hogy a tüdeje és a mája tele van daganatokkal. Már csak szenvedés várt volna rá – pityergett az X-Faktor mentora. – Szörnyű érzés volt, de ki kellett mondanom, hogy altassuk el, és ez nagyon megviselt. Három órán keresztül az ölemben tartottam a holttestét, és csak bőgtem.
Ildikónak hétfőn újra munkába kellett állnia, és ekkor különös dolog történt.
– Épp Nikolasszal sétáltam, amikor szembe jött velem egy tacskó, pont olyan fekete volt, mint az én Fülesem. Gondoltam, ha két óra múlva is ott lesz, magamhoz veszem. És ott volt, úgyhogy befogadtam – árulta el az énekesnő, aki egyelőre nem tudja, mihez kezdjen az új jövevénnyel. – Egyrészt azt érzem, hogy biztos Füles küldte nekem, ahogy rám néz, ahogy az ölembe ugrik, mindig ő jut róla eszembe. Másrészt látom a kutyuson, hogy ápolt, nagyon tiszta, valahonnan eljöhetett. Tudom, hogy fájhat annak, akitől elkóborolt, ezért szeretném megtalálni a gazdáját. Egész éjszaka ezen gondolkodtam, aludni sem tudtam – mesélte könnyes szemmel a mentor.

Vélemény, hozzászólás?