Posted on Hozzászólás most!

Keresztes Ildikó kutyája

Az X-Faktor mentora rettentően szerelmes a májbeteg, fogatlan, süket és vak kutyájába. Az énekesnő a Mert a kutya is ember című könyv bemutatóján mesélt élete értelméről, a kutyusáról.
“Nekem a szerelmem a kutyám! Sajnos az én Füles kutyám most egy kicsit gyengélkedik, mert most derült ki, hogy kicsit májbeteg, kicsit már alig van foga, kicsit süket, kicsit vak, az orrát is átmosták valamivel… Szóval nagyon nincs most jó állapotban, és ezáltal én sem vagyok nagyon jól. Iszonyú intenzív részét élem most az életemnek, ami miatt nagyon nehéz ezt összeegyeztetni a kutyussal, úgyhogy most éppen például édesanyám van vele 24 órás szolgálatban” – mesélte a tabutv.hu riporterének Keresztes Ildikó.
“A kutya még rosszabb helyzetben is van, mint egy gyerek, mert legalább egy gyerek el tudja mondani az édesanyjának, hogy hol fáj, de egy ebnél ez nem működik, hanem neked kell kitalálni. Az én kutyusom egy annyira elesett kis lény tud lenni ilyenkor, hogy egyszerűen meghasad a szívem… Nem hiszem, hogy van ember, aki ezen túl tud lépni” – mondta el a manapság az X-Faktor mentoraként is szereplő énekesnő.
“Füles kutyám egyébként mindig elég antiszociális, makacs, önfejű kutya volt. Nem tudtam magammal vinni őt mindenféle helyekre, mert a gyerekeket például kifejezetten ki nem alhatta, mert az első gyerek, akivel életében találkozott az biztosan jól megcibálta… Emlékszem, hogy régen csinált olyat, hogy amikor valaki dohányzott a környezetében, és ráfújta a füstöt, akkor cibálta az orrát és dobta magát a földhöz. Ő egy roppant nagy egyéniség volt!” -árulta el Keresztes Ildikó.

Vélemény, hozzászólás?