Posted on Hozzászólás most!

Kettévágtak egy kutyát: sokkoló fotó

Kettévágott kutyatetemet találtak pénteken reggel Kecskeméten egy lakótelepen. Első ránézésre azt hitték, autó ütötte el a jószágot, de mikor közelebb mentek, látták, hogy azt szabályosan feldarabolták.
Egy fekete korcs kutyáról van szó, amelyen több, mély vágott sérülést ejtett az egyelőre ismeretlen tettes. A kecskeméti rendőrkapitányság életvédelmi alosztálya állatkínzás bűncselekményének alapos gyanúja miatt indított eljárást.
A sajtószóvivő szerint az elkövetők valószínűleg nem a helyszínen végezték ki az állatot, hanem egyszerűen kidobták oda, mivel a sérülések súlyosságához képest kevés vérnyomot találtak.
Az állatvédők szerint ez az ügy hasonló egy Kecskeméten februárban történt rituális macskagyilkossághoz, valószínűleg azért hozták a lakótelepre a kutya tetemét, hogy hírét keltsék az esetnek.
A rendőrség kéri, aki bármilyen információval tud szolgálni a történtekről, vagy a képek alapján be tudja azonosítani a kutyát, ismeri a gazdáját, értesítse a városi rendőrkapitányság ügyeletét.

Vélemény, hozzászólás?