Posted on Hozzászólás most!

Kevin Richardson, a vadállatokkal suttogó

Kevin Richardson az oroszlánok királya. Johannesburg: Egyedülálló kapcsolat van Kevin Richardson és az oroszlánok között, akiket hangjával, beszédjével gyógyít, ölelkezik velük, sőt, egyenesen a hátukra mászik, ami rossz ötletnek tűnhet bármely földi halandó számára.

Ám Kevin Richardson (34) állati viselkedéskutató állítja, rá semmilyen veszélyt nem jelentenek a hatalmas ragadozók, a köztük kialakult kapcsolat ugyanis egyedülálló. Kevin, aki genetikailag sérült nagymacskáknak működtet rezervátumot a dél-afrikai Johannesburg mellett, igazi Suttogóként, hangjával, beszédével gyógyítja, nyugtatja a vadakat, akik cserébe testükkel melegítik, ha köztük éri őt az éjszaka.
– Sokszor kint alszom velük a rezervátumban, ilyenkor hozzám bújnak, és melegítenek – mondta Richardson. – Tisztelettel, és szeretettel bánok velük, úgy beszélek hozzájuk, mintha értenék, és szerintem sok mindent meg is értenek. Richardson hatalmas oroszlánjai erőben nem maradnak el ép társaik mögött, csupán szőrük fakó színét köszönhetik egy genetikai mutációnak.

Vélemény, hozzászólás?