Posted on Hozzászólás most!

Kislányt marcangoltak össze Klapka kutyái

Összemarcangolt két kutya egy kilenc éves kislányt, amikor a nagybátyjával etetni mentek az állatokat. A két kutya Klapka György vállalkozó egyik telephelyét őrzi, azért vették őket pár hónapja, mert állandóan betörtek a területre. Klapka szerint szándékosan vad kutyákat választottak, de a kislány már többször etette őket, akkor békések voltak.

A két kutya, amely tegnap összeharapdálta a kilenc éves kislányt most az egyik sintértelepen van megfigyelésen. A betörők távoltartására tartották őket Budapesten, a X. kerületben. A kapuban vérnyomokat is látni. A telep Klapka György vállalkozó tulajdonában van, aki egyébként nagy kutyabarát, otthon is tart kettőt. Azt mondta: direkt vad kutyákat választottak, mert a telepre 4-5 havonta betörtek.
Azt mondja: egy Gyula nevű alkalmazottja és annak unokahúga jártak etetni a kutyákat a telepre. A kislány többször járt a telepen etetni a kutyákat, nagyon szerette őket, többször játszott velük, nem volt soha semmi baj. Szombaton délután is etetni mentek. A gondnok zárta a külső nagykaput, addig a kislány előreszaladt kinyitni a kutyák ketrecét. Most először szőrös csizma volt a lábán, mert hideg volt. A kutya, mikor meglátta, nekiugrott a szőrnek, beleharapott.
A 9 éves lány szinte teljes testét összemarták a kutyák. A gondozó férfi az eséstől sérült meg. A kislány állapotáról a kórház a szülők kérésére nem ad információt. A Tények viszont úgy tudja: több plasztikai műtétet is el kell majd végezni rajta. A 36 éves gondozó ellen a rendőrség eljárást indított.

Vélemény, hozzászólás?