Posted on Hozzászólás most!

Klapka György: nem én vagyok a felelős

Súlyos sérülésekkel szállították a Heim Pál kórházba azt a ­nyolc­éves kislányt, akit szombaton egy kőbányai MÉH-telepen két kutya szétmarcangolt. A telek és a kutyák is Klapka György tulajdonát képezik, de azt mondja, mégsem ő a felelős a történtekért.
– A gyermek 36 éves nagybátyjával ment oda, hogy a kutyákat megetesse – tudtuk meg Sagyibó Melindától, a BRFK sajtóügyeletesétől. – Amikor a kislány kinyitotta a kennel ajtaját, a két kutya rátámadt. A gyermeket először nagybátyja próbálta megmenteni, végül ez a szomszédból érkező éjjeliőr segítségével sikerült.
– Valóban van egy telepem, amit gyakran kiraboltak, ezért szereztem be két kutyát tavaly, de azóta nem is láttam ôket. Van egy ember, aki gondjukat viseli, ô gyakran magával vitte az unokahúgát. A kislányon szőrös csizma volt, amire ráugrottak a kutyák, ő megijedt, sikítani kezdett és ekkor támadták meg. Sajnálom a gyereket, de nekem ehhez semmi közöm, nem én vagyok a felelős, az egész dolog zárt területen történt – szögezte le lapunknak Klapka.
A nagybácsi ellen a rendőrség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást – írja a Bors.

Vélemény, hozzászólás?