Posted on Hozzászólás most!

Könnygázzal lefújták a kutyáit, bosszút állt

A 39 éves férfinak véglegesen megromlott a viszonya L.-ékkel. Amikor kutyáit könnygázzal lefújták, bosszút esküdött. Permetezőgéppel indult a leszámolásra, de haragosai tanyáján a háziak agyonverték. Szomorúan várta gazdáját tegnap az ercsi ház udvarán Liza és Pamacs. Dániel Sándor szerint egy család a fél települést sakkban tartotta. Tamásnál az állatai miatt szakadt el a cérna.
– A nevelt fiam nyugodt, béketűrő ember volt, de sokat panaszkodott, hogy ennek a családnak a tagjai meglopják. Tamás estig nálunk volt, arra ért haza, hogy a kutyáit méteres láncra verték, és vérben úszott a szemük. Ez lehetett az utolsó csepp – sóhajt a nevelőapa.
A helybéliek arra gyanakszanak, hogy a kutyákat könnygázzal ártalmatlanították, amitől a férfi begurult és hasonló bosszút állt. Tamás gázálarcot húzott, permetezőgéppel besétált a család házába és – információink szerint – klímagázzal telefújta a szobákat. A családfő az arcába kapta a permetet, égési sérüléseket szenvedett.
– Arra ébredtünk, hogy a férjem kiabál: meneküljünk! Felkaptam a kétéves unokámat és szaladtam. Addigra már ömlött a gáz. Még most is alig kapok levegőt – emlékezett a borzalmakra a megtámadott család egyik tagja.
Az este mégis a támadó számára ért véget tragikusan. A família egy nőtagja olyan súlyosan bántalmazta, hogy belehalt sérüléseibe.
– A fiatal nő a család rokona, úgy tudom, három napja fogadták be. A városban többen úgy vélik, ő egyedül nem lett volna képes végezni Tamással. Lehet, hogy valamiért magára vállalta – fűzte hozzá Szabó Tamás, a település polgármestere.
A nőt halált okozó testi sértéssel gyanúsítják, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Vélemény, hozzászólás?