Posted on 4 hozzászólás

Kukába dobta az ártatlan kiscicát a kegyetlen nő

Először megsimogatta, majd a szemeteskukába dobta egy kegyetlen nő, a gazdája háza előtt játszadozó kiscicát. Az ártatlan jószágot tizenöt óra múlva találták meg, s az utcai kamerák felvétele nyomán a tettes személye sem maradhat sokáig ismeretlen.
Egy középkorú – házassághirdetési szlengben csinosnak mondott – középkorú nő ellen indított hajtóvadászatot Coventryben és a város szűkebb, tágabb környékén a 26 éves Darryl Mann. A telefonszerelő a Facebook közösségi portálon támogatói klubot alakított annak érdekében, hogy kiderítse a nő személyazonosságát. Nem véletlenül, hiszen a kegyetlen asszonyság egyszerűen egy kukába hajította Mr. Mann kedvenc házi macskáját, Lolát. S nem alaptalan vádaskodásról van szó, hiszen Darryl és családja megszerezte az utcai kamerák által készített felvételeket, amelyeken tisztán látszik, amint a ház kerítésén sétálgató cirmost az egyelőre ismeretlen hölgy előbb barátságosan megsimogatja, majd azzal a lendülettel nyakszirten ragadja és a kukába dobja. A megdöbbent cicagazda a felvételeket azonnal feltöltötte a YouTube videómegosztó oldalra, hogy a lehető leghamarabb kiderüljön a kegyetlen nő kiléte.
– Órákig hiába szólongattam Lolát – elevenítette fel a történteket Mr. Mann. – Mindenhol kerestem, és nagyon aggódtam miatta, hiszen soha nem ment messzire a háztól. Csak másnap reggel találtam rá, félájultan hevert a kukában, ami nem is csoda, hiszen a nagy hőségben tizenöt órán át szenvedett étlen, szomjan, levegő nélkül. A kegyetlenség sokakat felháborított, így Lola gazdája joggal reménykedhet benne, hogy megtalálják a nőt. Annál is inkább, mert a Királyi Állatmentő Szervezet, az RSPCA is nyomozást indított az ügyben.

Rendőri védelem az állatkínzónak: Miután a felvételt több hírportál is közölte, az állatvédők azonosították az elkövetőt, aki azóta is fenyegetéseket kap, különféle inzultusok érik, ezért a rendőrség felajánlotta, hogy védelmet biztosít számára – értesült az RSPCA állatvédő szervezet.
Az egy éves cica tulajdonosai meglepődtek, amikor a kukából került elő elveszettnek hitt kedvencük, de még jobban meglepte őket a ház biztonsági kamerájának felvétele. Arra számítottak ugyanis, hogy részeg vandálok dobták a cirmost a szemetesbe, a felvételen azonban egy ősz hajú nőt láttak, aki miután magához csalogatta a cicát, körülnézett, majd berakta a kukába az állatot, amely ezután több mint 16 órát töltött a szeméttároló edényben – adta hírül a Sky News.

4 thoughts on “Kukába dobta az ártatlan kiscicát a kegyetlen nő

  1. […] macskát a kukába rakó brit nő után egy vinnyogó kölyökkutyákat a folyóba dobáló lányról készült videó […]

  2. […] aki pár héttel ezelőtt azzal került a nemzetközi érdeklődés középpontjába, hogy a kukába dobott egy macskát az utcán, miután szórakozottan megsimogatta azt? Nos, a hölgy sorsáról most a […]

  3. […] macskát kukába dobó nő, és a kiskutyákat folyóba dobáló lány után egy minden eddiginél szörnyűbb videó […]

  4. […] lecsapnak valami állatkínzásos esetre. Nagy port kavart korábban a Cat Bin Lady, aki egy szemetesbe vágott egy macskát az utcán, neki a nevét és címét is kinyomozták a felbőszült állatbarátok. […]

Vélemény, hozzászólás?