Posted on Hozzászólás most!

Különös performansszal sokkolt a meztelen lány

Különös performansszal sokkolta Barcelona lakóit egy állatvédő szervezet. A forgalmas téren egy meztelen nő feküdt egy hatalmas tányéron. Ám a legtöbben szó nélkül elmentek mellette.
Egy spanyolországi állatvédő szervezet, az Anima-Naturalis meglehetősen érdekes módját választotta annak, hogy felhívja az emberek figyelmét az állatkínzásra és arra, hogy az emberi fogyasztásra szánt állatokat sokszor nem megfelelő körülmények között tenyésztik.
A kampány keretében egy aktivista anyaszült meztelenül ráfeküdt egy hatalmas tányérra, műanyag kelbimbókat és nagy evőeszközöket tettek mellé. Mindezt Barcelona egyik forgalmas terén tette, a szervezet többi tagja pedig transzparensekkel állt körülötte. Sokan megbámulták a hölgyet, a legtöbben azonban egyáltalán nem reagáltak rá, sőt rá sem néztek, csak elsétáltak mellette.
– Arra próbáljuk ösztökélni az embereket, hogy ne egyenek húst és ennek érdekében bármilyen sokkoló performanszra hajlandóak vagyunk – mondta a kampány koordinátor, Alba Mangado a Daily Mailnek.

Vélemény, hozzászólás?