Posted on Hozzászólás most!

Kustánczi Lia örök szerelme a kiskutyája

Kiskutyájával, Ronival edz Kustánczi Lia. A modell szinte mindenhová magával viszi a kis csivavát, aki az edzőteremből sem hiányozhat.
„Ő az egyetlen, örök szerelem. Három éve vagyunk egy pár, és folyton velem van” – mondja Lia. A modellnek és kedvencének külön edző programot fejlesztettek ki, hogy együtt edzenek Lia tökéletes testén.
„Külföldről jött az ötlet, szerettük volna, ha gazdi és kutyája minél több időt legyen együtt” – magyarázza Csernyánszki Noémi, aki edző, kutyatréner és Lia barátnője egyben. A két lány együtt dolgozta ki ezt a különleges mozgásformát. Roninak láthatóan sokkal könnyebb dolga van, és jobban is élvezi az aerobikórákat, mint Lia. A pöttöm állatnak szinte csak ülni, feküdni és labdázni kell, illetve ösztönöznie gazdáját.
„Például felülések közben nehezéknek használom, amikor pedig a labdán ülve súlyzózom, az ölemben tartom. Roni nagyon eleven kiskutya, és borzasztóan jól érzi magát edzés közben. Rengeteget szaladgál, és még együtt is lehetünk. Nagyon jó és hasznos időtöltés mindkettőnknek” – mesélte a szexis modell.

Vélemény, hozzászólás?