Posted on Hozzászólás most!

Kutya mentette meg a nemi erőszaktól a lányt

Támadója kutyájának ugatása mentett meg egy 14 lányt a szexuális erőszaktól az észak-olasz nagyvárosban, Milánóban. Ugyancsak az állat hangoskodásának köszönhető, hogy a 40 éves agresszort sikerült letartóztatni.
Az eset még tavaly szeptember 20-án történt. A fiatal lány ellógta az első órát az iskolában, és éppen Milánó egy városszéli parkjában játszott egy kutyával. A kutya gazdájával is szóba elegyedett, kiderült, hogy a negyvenes családapa éppen 6 éves kislányát kísérte el az iskoláig.
A férfi egy kávéra invitálta a lányt, aki elfogadta a meghívást, ám mikor elhagyták a helyiséget a férfi nyakon ragadta a fiatalt, és elkezdte leszaggatni annak ruháit. Ekkor kezdett éktelen ugatásba a kutya, megzavarva ezzel a gazdáját. A lány kihasználta támadója figyelmetlenségét, ágyékon rúgta a férfit, és sikerült elmenekülnie.
Otthon elmesélte a kalandot, a szülők pedig értesítették a rendőrséget. Később orvosi vizsgálat támasztotta alá a történteket.
A lány nemcsak megmenekülését köszönhette a kutyának. Hála annak, hogy emlékezett az állat nevére, a rendőrségnek sikerült a támadó nyomára jutni – 5 hónap nyomozás után. A lány végül egy fotón felismerte a férfit és kutyáját egy fotón, így felelősségre vonhatják az erőszakoskodót. Forrás: Bors

Vélemény, hozzászólás?