Posted on Hozzászólás most!

Kutyabarát lett a budapesti Kempinski Hotel Corvinus

A Kempinski Hotel Corvinus bq Sör- és Grillterasza és környéke csütörtökön délután hangos volt a kutyaugatástól, különböző nagyságú és fajtájú kutyusokat hoztak el gazdáik egy „állati” sajtótájékoztatóra pénteken a hotel meghívására.
Volt itt kicsi és nagy négylábú, neves színészek kutyái ismerkedtek egymással, itt-ott némi morgással fűszerezve a beszélgetést. Még Marcus van der Wal, a Kempinski szálloda vezetője is elhozta kutyáját, aki kissé zavartan szemlélte többi társát: Talán nem azonos nyelven ugatták meg a témát.
Dudás Ildikó, a szálloda marketing menedzsere szerint a kutyatulajdonosokat mindig kompromisszumokra kényszeríti, hogy sok helyre nem vihetik be kedvenceiket. A vendéglők, üzlettulajdonosok és egyéb szolgáltatók a nem kutyás vendégek reakciójától tartva tiltják a „kutyavendéget”.
A Kempinski Hotel Corvinus szálloda Budapest központi sétáló- és vásárlónegyedében, az üzleti élet központjában helyezkedik el, a Dunától három háztömbnyire. A szálloda, amelynek épületét Finta József és Puhl Antal, neves magyar építészek tervezték, 1992-es megnyitása óta a Budapestre látogató üzletemberek és turisták ismert és kedvelt szálláshelye. Júniusban nyílt meg a bq sör-és grillteraszuk a Deák Ferenc utcában, és már kezdettől fogva beengedték a kutyákat is. Most ezzel a sajtótájékoztatóval hivatalossá is tették: ide behozhatja a gazda a kedvenc kutyáját.
A tájékoztatón, amelyen több ismert vendég is helyet foglalt, Vágó Ágnes szakíró szórakoztató játék keretében tesztelte, mennyire ismerik a vendégek kedvencüket. Holnaptól, vagyis július 16-ától a bq sör- és grillteraszon minden nap 17-19 óráig „Happy Dog Hours” keretében a gazdiknak amerikai hot dogot ajánlanak egy pohár limonádéval, sörrel, vagy Aperol Sprizz-el, a kutyusok pedig a Pedigree ajándék jutalomfalatkájával kényeztetik.

Vélemény, hozzászólás?