Posted on Hozzászólás most!

Kutyák marták szét a 8 éves kislányt

A kőbányai kislánynak az arca sérült meg súlyosan, az óta is életveszélyes az állapota. Nagybátyja próbálta kiszabadítani a kutyák közül, de azok őt is megmarták.

Életveszélyes állapotban került kórházba egy nyolcéves kislány Kőbányáról, miután megtámadta két kutya, és csak két felnőtt tudta megmenteni az állatoktól. A kislány egy kennelből engedte ki a kutyákat.
Gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vétsége miatt indított eljárást a BRFK Életvédelmi Osztálya egy 36 éves budapesti férfi ellen. A férfi szombat délután a nyolcéves unokahúgával együtt érkezett egy kőbányai telephelyre, hogy megetessék az ott tartott kutyákat. Amikor a kislány kinyitotta a kennel ajtaját, két kutya rátámadt – közölte a BRFK.
A férfi megpróbálta megmenteni a kislányt, de nem járt sikerrel, csak a szomszédos éjjeliőr segítségével sikerült biztonságba helyezni a gyereket. A riasztott mentősök életveszélyes állapotban vitték kórházba a megsérült kislányt.
A nagybátyja beismerte a gondatlan életveszély okozását, de azt mondta, a kislány korábban már többször találkozott a kutyákkal, akik eddig mindig barátságosak voltak vele. A két állatot az Illatos úti ebrendészeti telepre vitték megfigyelésre.

Vélemény, hozzászólás?