Posted on Hozzászólás most!

Kutyaszív – Kell egy barát

A Werk Film, Stílus és Irás Akadémia összefogott az Állat és Ember Állat- és Természetvédő Kulturális és Szabadidő Egyesülettel. A kutya és ember egymásra találásának témáját ismert divattervezők, stylistok, fotósok, sminkesek, fodrászok közös munkájával, a Werk tanárainak és hallgatóinak kreativitásával szeretnék december 16-án, pénteken este 19 órától újszerűen megfogalmazni.

Az esemény célja nem a szánalom felkeltése, hanem a kutya és ember egymásra találása örömének bemutatása. Az egyesület öt éves fennállása során több mint ötszáz állatot juttattak családba. Jelenleg 67 állat van a gondozásukban. A WERK velük együtt szeretné felhívni a figyelmet a bajban lévő állatok egyre növekvő számára, s arra, hogy állatot tartani nemcsak öröm,felelősség is. Közösen szeretnének kutyák tucatjainak gazdát, a leendő gazdáknak pedig barátot találni.
A programban részt vesz többek között a Bella Mode, Deer Audio, Dunakeszi Kötélugró Klub, Fábián Zsanett, Jónás Jácint, Lulu dog, Merő Péter, Szputnyik shop, Szöllősi Henriett, Tyra Clothing és még sokan mások.
Program:
19.00 Beszélgetés a felelős állattartásról
19.45 Dog dancing
20.00 Kutyás divatbemutató
A gazdákra váró kutyusok a Werkakademia.hu/kutya oldalon láthatók.

Vélemény, hozzászólás?