Posted on Hozzászólás most!

Kutyát szeretne? Az Illatos úton több is várja

Kutyát fogadhatnak örökbe az állatbarátok szombaton a budapesti Illatos úton, vasárnap pedig tavaszi pikniken vehetnek részt az érdeklődők a Strázsa Kutyaiskolában a Népligetben.
A Kutya-segélyszolgálat Alapítvány, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány és a Lelenc Kutyamentő Egyesület szervezésében örökbefogadó nap várja a kutyabarátokat – közölte a Lelenc Kutyamentő Egyesület az MTI-vel. A helyszínen egyebek mellett kutyakozmetikusok adnak tanácsot a kiválasztott eb szőrének ápolásához. A kutyákért 2500 forintot kell fizetni, mely tartalmazza a védőoltások, az oltási könyv, a féregtelenítés és a regisztrált mikrochip árát. Azok az állatok, melyek ezen a napon kerülnek gazdához, bolha és kullancs elleni védelemmel, pórázzal és vásárlási utalvánnyal térhetnek haza új otthonukba. Egészségük védelmében akciós ivartalanításra jogosító kupont kapnak, melyet két budapesti klinikán válthatnak be.
Vasárnap 11 órától pokrócos tavaszi pikniken vehetnek részt az érdeklődők, kutyák gazdáikkal a Strázsa Kutyaiskolában. Az ebéd zsíros kenyér lesz, és azok a finomságok, amit a látogatók visznek magukkal. http://illatosut.hu

Vélemény, hozzászólás?