Posted on Hozzászólás most!

Leona Lewis az állatbarát

Leona Lewisról köztudott, hogy nagy állatbarát és szívesen harcol az állatkínzás és bántalmazás ellen állatjogi aktivistaként. Az október kilencedikére eső anglia látogatása azonban a Hopefield állatmenhelyen méginkább felhívta az énekesnő figyelmét a kiskedvencek sorsára.
November 19-én, Los Angelesben a vörös szőnyegen ragyogott a fiatal énekesnő a Hopefield menhely adománygyűjtő estélyén.
A 26 éves énekesnő az októberi látogatása óta méginkább elkötelezett aktivista, így egyértelmű volt számára az eseményen való részvételt, hisz így is felhívja az emberek és rajongói figyelmét a problémára. A menhely jelenleg több, mint 200 beteg, elhagyott és bántalmazott állatnak viseli gondját, ezért is érezte fontosnak Leona, hogy foglalkozzon az üggyel.
,,Már az első nap, amikor a Hopefied menhelyen jártam, tudtam, hogy az életem jelentős része lesz. Az itt dolgozók adnak menedéket azoknak az állatoknak, akiket elhanyagolnak és bántalmaznak. Ennélkül a hely nélkül nem lenne hova menniük. A Hopefieldnél ezek az állatok esélyt kapnak a szabad, békés, visszaélésektől és bántalmazésoktól mentes éltre” – mondta az énekesnő a vele készült interjúban. A teljes fotóhoz kattints a kis képre.

Vélemény, hozzászólás?