Posted on Hozzászólás most!

Levágták a macska fülét és orrát

A Harry Potter-filmek varázslójához, Voldemorthoz hasonlítanak egy cicust, amelynek életmentő operációja során le kellett vágni a fülét és az orrát. Hátborzongató külseje miatt senki nem meri hazavinni a menhelyről.
A főgonoszhoz, Voldemorthoz hasonlítják Charlie-t, akinek már néhány hónapja hiába keresnek új gazdát. A kék kereszt állatmenhely gondozói maguk is félnek a kísérteties kinézetű macskától, amely azóta néz ki ilyen furcsán, amióta bőrrákja miatt amputálni kellett a fülét és az orrát.
De nemcsak az emberek találják taszítónak Charliet, a menhelyen lakó sorstársai is elhúzódnak tőle, és gazdája is azért szabadult meg tőle, mert az operáció után másik két macskája és a kutyája is félni kezdett a furcsa kinézetű macskától.
Ezért szerencsétlen Charlie-t külön ketrecben tartják, és egyetlen reménysége maradt, ha egy fanatikus Harry Potter-rajongó örökbe fogadná.
– Az emberek többsége cuki, bolyhos kiscicát akar befogadni, nem pedig egy 14 éves fületlen vén kandúrt. Charlie egyébként rettenetesen vágyik a szeretetre és a simogatásra. – mondta a menhely egyik gondozója. Forrás: Bors

Vélemény, hozzászólás?