Posted on Hozzászólás most!

Macska volt a drogfutár a börtönben

Egy tatárföldi fegyenctelep lakója a macskáját használta fel arra, hogy kábítószerhez jusson a kerítésen kívül tartózkodó cinkosaitól – tájékoztatott az ukrán UkraNews hírújság. Az állatot az egyik fegyőr buktatta le, aki az ölébe vette, hogy megsimogassa.
A Mengyelejev járási 10. számú fegyintézetben büntetését töltő rabnak hivatalosan megengedték, hogy macskát tartson. A fegyenc gyakran kivitte magával az állatot az udvarra sétálni, ahol beidomította, hogyan juthat keresztül a kerítésen, ahol a férfi barátai különböző finomságokkal várták, majd visszaküldték a gazdájához.
Egy idő után ráadtak egy nyakörvet, amire 10-15 gramm heroint tartalmazó zacskókat erősítettek. A cica ily módon feltűnésmentesen tudta becsempészni a fegyenctelepre a drogot. A napokban azonban egy macskaszerető fegyőr ölében kötött ki, ahol dorombolás közben lebuktatta a gazdáját és annak cinkosait. A macskát elkobozták, és most az őrök lakhelyén fogott egerekkel kénytelen beérni a futári szolgálataiért kapott ínyencségek helyett.

Vélemény, hozzászólás?