Posted on 1 hozzászólás

Macskát áldoztak a Sátánnak az egykori halottasházban

Elvágott nyakú macskát talált a temetőgondnok Kecskeméten, az árpádvárosi Szentháromság temető egykori halottasházában. A körülmények arra utalnak, hogy az állatot megkínozták, rituálisan kivégezték.
– Reggel 8 óra körül találtam meg szegény állatot. Arra lettem figyelmes, hogy a régi halottasház sarkánál kibontották a téglákat illetve hogy a hóban több lábnyom is van – mondta el Szekér Zoltán temetőgondnok. – Bementem az épületbe, mert arra gyanakodtam, hogy újra hajléktalanok költöztek be oda a hétvégén. Azután észrevettem a rajzokat. Először azt hittem, hogy csak valami gyerekcsínyről van szó, de utána már láttam az elvágott nyakú macskát is. Rögtön hívtam a főnökömet, majd értesítettük a rendőrséget is.
Az elhagyatott, romos épületben sok a szemét, de a középső részét ismeretlenek megtisztították. Itt talált rá a gondnok a körökből, ötágú csillagból és különböző feliratokból összeálló krétarajzra illetve a megölt állat tetemére.
Szekér Zoltán meggyőződése, hogy az állatot sátánisták ölték meg, szabályos rituálé során. Amit a helyszínen láttunk, szintén ezt látszik alátámasztani. “Ti akik Isten vak birkái vagytok, ne háborgassátok a Sátán és Démonnagyurak felszentelt helyét”– olvasható egy régi bútoron a felirat, mely első látásra úgy tűnik: női kéztől származhat. A nyomokból az is kikövetkeztethető, hogy a brutális állatkínzók előbb elvágták a macska nyakát, majd az egyik kör mentén körbevitték.
A gondnok szerint az eset a hétvégén történhetett, pénteken ugyanis még nem látott semmi gyanúsat. A temető egyébként szombat és vasárnap is nyitva van, de ilyenkor Szekér Zoltán nem szokott itt tartózkodni, csak munkanapokon. Mint megtudtuk tőle: korábban rendszeresen beköltöztek a halottasházba hajléktalanok, de mostanában nem látott itt otthontalant.
– Korábban is volt arra példa, hogy a sírokra sátánista szövegeket írtak, de ilyen eset még soha nem forult elő – mondta a gondnok.
A rendőrség ma délelőtt helyszínelt a temetőben, mint Nyíkos Tamás sajtószóvivőtől megtudtuk: ismeretlen elkövető után nyomoznak állatkínzás bűncselekménye miatt. A nyomok kiértékelése még folyamatban van. A kegyetlenül megölt macska tetemét a Mentsvár az Állatokért Alapítvány munkatársai szállították el

1 thought on “Macskát áldoztak a Sátánnak az egykori halottasházban

  1. […] is brutális állatkínzások borzolták a kedélyeket. Februárban sátánista szeánszon áldoztak fel egy macskát, a közelmúltban pedig szabályosan kettévágtak egy kutyát a Széchenyivárosban. Aki […]

Vélemény, hozzászólás?