Posted on Hozzászólás most!

Macskát grilleznek a nyílt utcán

Támadják a rendőröket botrányos viselkedésükért, és a beléjük vetett bizalom is odaveszett, amióta egy macskát sütöttek meg nyílt lángon, nyílt utcán.
Csakis a kínzó éhség vezethette odáig a tonkuani rendőrök egy csoportját, hogy egy macskát süssenek meg nyárson a város közbiztonsági hivatala előtti téren. Míg a falatnyi pecsenye körül három rendőr szorgoskodik, a többi néhány nyálcsorgatva figyeli, mikor készül el a macskarostélyos.
Bár a kínaiakról eddig is azt beszélték, hogy nem válogatósak az állatfajtákat illetően, ez a látvány még a sokat próbált Kuanktonk tarománybelieket is megdöbbentette.
A grillezés szaga az újságírókat is odavonzotta, de a lakomázásra váró rendőrök nem akartak nyilatkozni, így az sem derült ki, hogy döglött macskából készítették ételüket vagy pedig élve vadászták le. A hivatal mindenesetre biztosította a riportereket és a háborgókat, hogy feljelentést tesznek ellenük, és ha bebizonyosodik, hogy törvénybe ütköző tettet követtek el, netán állatkínzás is történt, elnyerik méltó büntetésüket. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?