Posted on Hozzászólás most!

Már gazdija karjaiban csahol Bogdány

Örömmel végződött Pötyi története. Mint megírtuk, a dalmata keveréket egy ismeretlen többször is meglőtte a Duna menti településen. A rémült és vérző kutyára egy arra járó kutyaoktató talált rá, aki azonnal állatorvoshoz vitte.
Bogdányért – ahogy a megmentői nevezték az akkor még ismeretlen ebet – egy édesapa jelentkezett. Miután bebizonyosodott, hogy ő a kutya tényleges gazdája, a Cerberos Kutyaiskola munkatársai hazavitték.
Pötyit egy 13 éves, fogyatékkal élő kislány várta haza. A gyermek kis barátjáról csak annyit tudott, hogy elment magát megsétáltatni és hamarosan jön haza – ám Pötyi csaknem jött.
– A kutyát légpuskával lőtte meg valaki. A lövedék darabjaira szakadt és jelenleg is az állat májában van. Most az állatorvosok arra várnak, hogy betokosodjon és ez által könnyebb lesz eltávolítani az állat testéből – mondta Trungel László a Cerberos Kutyaiskola munkatársa.
Pötyi nem először szökött meg, ám korábban mindig hazatalált. Az orvosok úgy vélik, hogy a lövés és a fájdalom okozta sokk miatt nem tért haza, hiába választotta el csupán néhány utca őt az otthonától. A kutya gazdája mindenkinek köszöni a fáradozást és a segítséget. Forrás: Blikk.hu, Kenderesy Anikó

Vélemény, hozzászólás?