Posted on Hozzászólás most!

Megerőszakolta a lovat

Egy vödrön állva kezével ingerelte, majd megerőszakolt egy védtelen kancát egy hevesi férfi. Sz. Antalra (61) a kimagyarázhatatlan helyzetben a ló, Dollár (2) tulajdonosa talált rá.
– Nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, hogy a gazember a lovammal fajtalankodik – mesélte a Blikknek Molnár Sándor (34), a kanca gazdája.
A perverz férfit Sándor azzal bízta meg, hogy készítsen egy kerti WC-t a család számára. Nem először segédkezett Molnáréknál, de eddig senki sem sejtette, mi járhat a fejében. Ebben az esetben viszont árulkodó jelei is voltak, hogy az aberrált férfi valami szörnyűségre készül.
– Folyamatosan ellenőriztem, hogyan halad a munkával. Amikor először mentem ki hozzá, láttam, hogy le van húzva a slicce, és véres a kézfeje – emlékezett vissza Sándor. – Ám akkor még kimagyarázta magát: azt mondta, hogy előző nap elesett. Furcsállottam a dolgot, hiszen friss vérfoltokat láttam a kezén, de csak később derült ki: már a másik lovamnál, Lepkénél is próbálkozott, az állat azonban megrúghatta. Dollár viszont két oldalról is ki volt kötve, így nem tudott ellenállni.
Amikor Sándor rajtakapta a brutális állatkínzót, azonnal lerángatta a szerencsétlen állatról a férfit, majd értesítette a rendőrséget és az állatvédőket. A Vidám Mancsok Egyesület elnöke, Botka Tímea a helyszínen megdöbbenve tapasztalta, hogy a lónak teljesen ki fordult a nemi szerve, amely meg is sérült.
A rendőrök ennek ellenére azóta sem csukták le a férfit, így Antal tegnap is szabadon mászkálhatott a településen.
– Kaptunk bejelentést az esetről, de bűncselekmény hiányában nem indult eljárás – közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A törvény szerint ugyanis csak akkor lehetett volna felelősségre vonni Sz. Antalt, ha az állat maradandó egészségkárosodást szenved vagy kimúlik.
– Mélységesen felháborít, hogy megúszhatja a tettes – fakadt ki Botka Tímea. – Nem kétséges, hogy Dollárt megkínozták, a borzasztó eset viszont csak állatbántalmazásnak minősül. Nincs egyértelmű szabályozás, ezért harcolni fogok, hogy büntethetőek legyenek az ilyen esetek. Forrás: Blikk.hu

Vélemény, hozzászólás?