Posted on Hozzászólás most!

Megfagyott egy kölyökmacska a Delta Airlines egyik járatán

Kihűlt és elpusztult egy kölyökmacska a delta Airlines egyik amerikai járatán. Az állatot elvileg légkondicionált szállítóeszközben utaztatták a gép rakterében, de nem élte túl az utazást.
Heather Lombardi közel 300 dollárt fizetett azért, hogy a Delta Airlines Utah-ból Connecticutba szállítsa Snickers névre hallgató 11 hetes, alig 1,5 kilogrammos szőrtelen fajtájú kismacskáját. Az érkezés után az állat a kihűlés jeleit mutatta, nem mozgatta fejét és lábait és rövidesen elpusztult.
Az állatot a tulajdonosa egy speciális légkondicionált szállítóeszközben adta fel a repülőgépre, s a jegyért 299 dollárt fizetett a légitársaságnak. A jegyáron felül 70 dollárt fizetett azért is, hogy a macskát a leszállás után a lehető leggyorsabban rakodják ki a gépből, de a landolást követően közel 50 percig tartott, míg a macska lekerült a gépről – írja az Msnbc Travel.
A Delta légitársaság szóvivője egyelőre nem kommentálta az esetet, mert a nyomozók jelenleg is vizsgálják az állat elpusztulásának körülményeit.

Vélemény, hozzászólás?