Posted on 2 hozzászólás

Megtalálta kutyáit Sváby András

Ritka szerencsésnek érezheti magát Sváby András, hiszen egy hét után meglettek elveszett kutyái. A Borsnak is köszönhető, hogy Sváby újra játszhat az ebekkel, hiszen lapunk számolt be elsőként arról, hogy a két labrador elkóborolt.
– A csillaghegyi állatorvos asszisztense hívott fel telefonon, hogy bevittek hozzájuk egy barna szőrű kutyust, és hogy nem az enyém-e. Azonnal indultam, és bizony Fruzsi volt az. Ott volt a férfi is, aki megtalálta, és ő tudta, hol lehet a másik, Ibsen. A szomszédja fogta be őket, és egy padlástérben tartotta – mondta el lapunknak Sváby.
– Csak egy-két percre vitte le őket sétálni, titokban, nehogy meglássa valaki. Amikor odaértünk, egyből megláttam a kutyámat, szerencsére mindkettőn látszott, hogy jól tartották őket, a bundájuk is fénylett. A férfi azért meg volt illetődve, de én csak annyit mondtam neki, hogy nem helyes, amit tett, el kellett volna vinnie a kutyusokat egy állatorvoshoz. Megbánta a dolgot, én pedig már azon gondolkodom, hogy veszek neki egy másikat – árulta el a médiaszemélyiség.
Sváby András a Facebook oldalán is közzétette a kalandot: Nos a történet teljesen szürreális én se értem teljesen. Tegnap este 10:05 kor csöng a telefonom, a vonal végén Dr. Varga József állatorvos asszisztense és jelenti, hogy az egyik kutyám a csokiszínű Fruzsi ott van a rendelőben egy férfi hozta be a rendelőbe és a chip alapján azonosították a gazdát, azaz engem. Lerohanok a rendelőbe ott van Fruzsika és szép mint mindig fényes a bundája és nincsen lefogyva, sőt ki is van egy kicsit kerekedve:) A férfi, aki megtalálta kérdezi, hogy nem keresek-e még egy zsemleszínű kutyát is. Mondja, hogy tudja merre van: beülünk a kocsimba, közben előadja, hogy a szomszédja egy elmebeteg, aki egy hete egy padlástérben él a kutyáimmal, csak naponta egy-két percre viszi le őket sétálni , azt is nagyon titokban, nehogy meglássa valaki. Gyanús volt neki az egész, és valahogy ellopta tőle a Fruzsit, hogy elvihesse a rendelőbe, hogy beazonosítassa. Közben megérkezünk a házhoz,és egy perccel később egy vaksötét lépcsőház tetején lévő padlásajtón dörömbölünk. Kinyitja az ajtót egy Antony Perkins és Hopkins tekintetű ember, mögötte pedig kicsámpázik a másik kutyám. A két szomszéd azonnal elkezd egymással hangosan kurvaanyázni és némi üvöltözés után távozunk a kisértetházból. Mint látjátok mindkét kutyám tökéletes állapotban van, ez a fotó ma reggel készült.

2 thoughts on “Megtalálta kutyáit Sváby András

  1. Vélhetőleg a “kedves” szomszéd a nagy jutalmat igérő plakátokra várt…
    Azon azért csodálkoznék, hogy egy új kutyát adna a “padlástérbe” lakónak a média személyiség, aki jól tudja hogy néhány percig vitte le a “véletlenül” megkerülteket is… Mi sors várna az újra? Ugyanez.

  2. Meg ha a tekintete némi őrületre utalt, ráadásul nem éppen egy grál-lovag, akkor minek is adna neki egy kutyát? Annak a felnevelése nem kis feladat, és nem kevés költség.

Vélemény, hozzászólás?