Posted on Hozzászólás most!

Menhelyek, kutyaiskolák, emberek! Lacinak segítség?

Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület felhívása: Látókörünkbe került egy szerencsétlen sorsú fiatal ember kutyái kapcsán. Ő Laci, aki Solymáron élt eddig, ahonnan most menni kényszerül. Kvázi hajléktalan. Kutyáit imádja, ért a kutyák nyelvén. Mivel az utcára nem akarta magával vinni őket bár nagyon nehezen de megvált tőlük.
Laci fiatal, egészséges, nem alkoholista, értelmes, csak lelkileg, pszichésen gyenge, eddig nem sikerül megküzdenie az élet viharaival. Sokan emlékezhettek rá, volt ő a Tv-ben is, ahogy a kutyáival mindenféle flikk-flakkokat csinált, úgy bicajozott, hogy a hétén ültek a kutyái, stb.
Bobbyt, az akkori „sztárt” tavaly altattuk el, már nagyon beteg volt (ez látszik a felvételeken is) Most két kutyája van, Maci, 12 éves, szuka, és Folti, a 3 éves szuka. A kutyák egészségesek, jól tápláltak, jól neveltek, nem bolhásak. Kocsiban nagyon szépen utaztak, más kutyákkal nem agresszívek. Látszik, hogy jól bánt velük és szereti őket.
Igazából nem a kutyáknak keresek megoldást, hanem a srácnak. Olyan helyet keresünk neki, ahol ellakhat, és ahová vihetné magával a kutyáit. Jól bánik a kutyákkal, tudja őket nevelni, ellátna többet is. Gyakorlatilag kosztért – kvártélyért. Jó lenne telepőrnek, vagy menhelyen besegítőnek, stb. Képesítése nincs, „csupán” szereti és tiszteli az állatokat.
Köszönettel, Pilis-Budai Kutyamentők. Tel: 06-30/944-2919 – Pilis-Budai Kutyamentők Társasága Egyesület CIB Bank: 10701427- 49914203-51100005 Levelezési cím: 2086 Tinnye, Pf. 6. piliskutya@gmail.com Internet: Pilisbudaikutyasok.hu

Vélemény, hozzászólás?