Posted on Hozzászólás most!

Menhelyi kutyák szépségversenye

Vasárnap pedig már új családja társaságában látogatott ki a Német Juhász Fajtamentés Alapítvány örökbe fogadási napjára, ahol neki ítélték a legszebb keveréknek és a legszebb kutyának járó serleget is. A német juhászok között pedig a sintértelepről mentett Gidát találta a legszebbnek a zsűri. Hullám lett az ország legszebb mentett kutyusa. A belga juhász keverék pár hónapja még az Illatos úti állattelep ketrecében várta szomorú sorsát.
– Hullámot az utcán kóborolva találták, az Illatos úton pedig hiába várta, hogy érte jöjjön régi gazdája. Szerencsére az Állat és Ember Alapítvány rátalált. Hullám már három hónapja van nálunk, igazi családi kedvenc. Számunkra eddig is ő volt a legszebb kutya, de nagyon örülünk, hogy a közönségnek is ő tetszett a legjobban – mondta Bucsi Péter, Hullám új gazdája.
– Az örökbefogadási napon húsz szervezet mintegy 250 kutyája várt új gazdára, szerencsére sokuk már új családjával mehetett haza. Az örökbefogadók ajándékot is kaptak – magyarázta Kovács Violetta, a Német Juhász Fajtamentés Alapítvány munkatársa.

Vélemény, hozzászólás?