Posted on Hozzászólás most!

Menhelyről mentek cicák a djuice castingra

A djuice legújabb reklámfilmjében több állatmenhelyről érkezett cicának adott lehetőséget a szereplésre. Köszönetként a djuice vezetője 196 kg állateledelt vitt el személyesen a menhelyre.
A film-és reklámipar mindig is előszeretettel szerepeltet állatokat filmjeiben, mert ez szinte biztos recept a sikerre. Ettől függetlenül vannak esetek, amikor nem csak az adott termék forgalmazója jár jól az állati együttműködéssel, hanem akár egy egész állatmenhely is.
A djuice legfrissebb reklámfilmjében a Budaörsi Állatmenhely, a Felelős Állattartásért Közalapítvány és a Macskamentő Alapítvány kismacskái kaptak lehetőséget a szereplésre. A felvételt egy cica casting előzte meg, ahol bemutatkozhatott a 15 (árva) macska jelölt. Az öt kiválasztott szereplőnek aztán minden akrobata tehetségét bevetve kellett végig dolgoznia a napot. Közülük ketten a forgatás végére gazdára is találtak, a stábtagok fogadtak örökbe két kismacskát.
Bíró Balázs, a djuice vezetője később közel 2 mázsa állateledelt vitt el az Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesületének, hogy ezzel is megköszönje a tulajdonosoknak és az ott élő kiscicáknak a márka új reklámfilmjében való közreműködésüket. A djuice a többi, menhelyen élő kisállat tartásához is szeretett volna hozzájárulni, így a “cica gázsin” felül felajánlottak még közel két mázsa kutya- és macskaeledelt a Budaörsi Állatmenhelynek. Forrás: Marketinginfo.hu, Szabó Zsófia Rachael

Vélemény, hozzászólás?