Posted on Hozzászólás most!

Meztelen férfiak az állatkert honlapján

Akár 18-as karikával is elláthatnák a Fővárosi Állat és Növénykertről készült új fotótérképet. A különleges, repülőről készült, nagyfelbontású képet kinagyítva akár a lustálkodó jegesmedve is élesen kivehető. Ám a képen nemcsak a békésen pihenő állatokat örökítették meg, az urbanista.blog.hu hívta fel rá a figyelmet, hogy bizony pikáns részletek rejtőznek a fotón.
A térképre a Széchenyi fürdő egy részlete is felkerült, ahol egy a tetőn lévő kőkerítéssel védett részen meztelenül napozhatnak a látogatók. Ám ami a magasság miatt a gyalogosok elől rejtve maradt, azt a repülőről tökéletesen látni. A meztelen hátsójukat, vagy pont férfiasságukat napoztató urak pedig nem is sejtették, hogy az égből leselkednek rájuk. Ha az urbanista.blog.hu nem hívja fel rá a figyelmet, talán örökre rejtve is marad titkuk. Az ügyvéd szerint, ha nem azonosíthatóak a személyek, nem történt jogsértés.
– A személyi jogok akkor sérülnek, ha bizonyítható a képen szereplő személyek kiléte. Ebben az esetben bírósághoz fordulhatnak kártérítésért – magyarázta dr. Kamarás Péter ügyvéd. Forrás: Blikk

Vélemény, hozzászólás?