Posted on 6 hozzászólás

Meztelen gitáros Dave Navarro az állatok megmentéséért

A számos hölgy után most egy pucér férfival próbálja rávenni a legnagyobb amerikai állatvédő szervezet a polgárokat a szőrméről való lemondásra. Carmen Electra volt férje Dava Navarro a hirdetés tanúsága szerint inkább tetováltat, mint hogy idegen szőrökkel ékeskedjen. Úgyis van neki elég saját. “Ink not mink” – mondja Dave Navarro, számos népszerű rockzenekar gitárosa a PETA legújabb kampányában és valóban, a zenész testén meglehetős mennyiségű tinta (ink) található a rávarrott tetoválásokban – viszont a meztelen muzsikus tényleg nem visel nercet (mink), csak saját szőrét prezentálja a publikumnak. Az új szlogen testreszabottan a rocker számára készült, hiszen az állatvédők eddigi modelljei éppen makulátlan bőrükkel és testükkel próbálták eltéríteni a szőrmeviseléstől a világ polgárait.
A PETA az utóbbi időben számos alkalommal kényszerült hirdetései visszavonására, megpróbálták például meglovagolni a Tiger Woods botrányt, de a golfsztár ügyvédei persze azonnal tiltakoztak. Dave Navarro azonban nyilvánvalóan önszántából vetkőzőtt le és állt a kamera elé, hogy ország-világ elé tárja tetoválásait az állatok védelmében. Mert bár a PETA egyértelműen profitál belőle, hogy számos híresség hajlandó meztelenül segíteni jó ügyet, kétség kívül használ a vetkőző celebeknek is az együttműködés. Nem csak úgy egyszerűen pucérkodnak, amit esetleg exhibicionizmusnak is lehetne ítélni, hanem jótékonykodnak, megvédik azokat az édes kis állatokat a haláltól, pusztán csak ezért dobják le ruháikat és kapnak világraszóló médiafigyelmet egy időre.

A PETA egyébként nem csak abban hasonul a multinacionális cégekhez, hogy szívesen használja fel a szexualitást üzenetei célbajuttatásához (amit persze számos feminista szervezet kritizál, mivel elsősorban nőket vetkőztetnek le), de abban is, hogy hajlamos túlzásba vinni a photoshop használatát. Dave Navarro arca legalábbis meglehetősen furcsán néz ki a kampányfotón, inkább egy róla készült festményre hasonlít, de ha ettől nem vesznek a népek szőrmét, akkor végül is megéri.

6 thoughts on “Meztelen gitáros Dave Navarro az állatok megmentéséért

  1. […] célokra. A PETA persze nem csak művészi aktokat, videókat használ fel, hanem ismert férfiakat is. Videók állatvédők, botrány, peta, reklám, […]

  2. […] amiket állatokon teszteltek, illetve a szőrmeviselést is hanyagolják, ha lehet. A videók itt nézheted […]

  3. […] amiket állatokon teszteltek, illetve a szőrmeviselést is hanyagolják, ha lehet. A videók itt nézheted […]

  4. […] Electra ex férje Dave Navarro meztelen gitáros az állatok […]

  5. […] Electra ex férje Dave Navarro meztelen gitáros az állatok […]

  6. […] Electra ex férje Dave Navarro meztelen gitáros az állatok megmentéséért Categories: Celeb, Erotika Tags: állatvédelem, carmen electra, […]

Vélemény, hozzászólás?