Posted on 1 hozzászólás

Mobil kutyakozmetika

Nagyot nevettek Nyerges Krisztián és Cseri Gergő barátai, amikor a két fiatalember bejelentette: ezután mobil teherautóból üzemelő kisállat kozmetikában dolgoznak majd. Egy buszból kialakított szalonnal gurulnak a gazdi lakásához, hogy helyben szépítsék meg a macskákat és kutyákat, de volt már papagáj, nyúl és tengerimalac vendégük is.
– Gergő is kinevetett, amikor beavattam a tervembe – emlékszik vissza Nyerges Krisztián. Ma már szabadidejük minden percét kitölti a kozmetika üzemeltetése.
Zsömi, az első kuncsaftok egyike éppen az időszerű szépítkezésre érkezik. Alapos munka után, másfél óra elteltével egy megújult eb hagyja el a buszt: csinos „frizurával”, illatos bundával, és persze a törődéstől elégedetten. Ám nem minden kedvenccel ilyen könnyű.
– Egy kiállításra készítettük elő a macskát. A fürdetésnél még semmi gond nem volt, de a hajszárítótól megijedt, és nekem ugrott – mesélt Cseri Gergő a balesetről. – A karomat véresre karmolta, de végül az ő gazdija is elégedetten távozott.
Érvek a honlapról: Nem tud az elfoglaltságai mellett időt szakítani a kedvence kozmetikáztatására? Nem tud napokkal előre alkalmazkodni egy megadott időponthoz, ill. nyitvatartáshoz? Kellemetlenséggel járna nagytestű, vagy éppen koszos kutyusát az autójában szállítani? Esetleg éppen az autókázást nem szereti a család kedvence?
Erre a legmegfelelőbb megoldás ha a kozmetika megy az Ön otthonához! Mégsem az eddig már igénybevehető módon… hiszen nem csupán a kozmetikus, hanem a szalon megy házhoz! Így nem a saját otthonában történik felfordulás,a fürdőszobája sem lesz csatakos, a lakás sem lesz tele szőrrel… Tudja előre, hogy hosszadalmas programja lenne (mozi, vásárlás, vendégség..stb.) akkor egy előre egyeztetett címre gurul a szalon, s míg Ön elfoglaltságait intézi, ezalatt kedvence is megszépül! Kutyusa egyedül unatkozik napközben, míg Ön dolgozik, csupán egy ismerősének, vagy szomszédjának kell a buszhoz kísérnie kedvencét, a kozmetikázás végeztével már csinosan várhatja Önt haza!

1 thought on “Mobil kutyakozmetika

  1. Nahát ez az én ötletem volt! Sok sikert hozzá!
    Üdv:Edit

Vélemény, hozzászólás?