Posted on 1 hozzászólás

Öljön medvét most olcsón, Hargitán!

Vadászok! Lehet ölni! Medve, farkas, hiúz, vadmacska, vaddisznó, szarvas, melyiket szeretné? Legyen a célkeresztben az állat, és élvezettel húzza meg a ravaszt! Felejthetetlen élményben lesz része, ahogy az állat szenvedések közepette kimúlik, vagy már esedezve néz a kegyelemlövésért. Ha nem akarja, hogy sérüljön a trófea a torkát is elvághatja! Kár még egy golyóért, nem?
Az állatgyilkos vadászoknak a hirdetés: “Vadászat a Hargitán! Foglalja le most a siketfajd vadászati lehetőségét! Ez az utolsó szezon amikor még siketfajdra lehet vadászni. Aki lemarad az már kimarad. Egyéb erdélyi vadászatok szervezését is vállaljuk, pl.: medve, farkas, hiúz, vadmacska, vaddisznó, szarvas! www.csikasz.sokoldal.hu – csikaszkft@gmail.com +3670/2288 935 – Ár: 100 000 Ft, Elérhetőség: HAJDÚ-BIHAR, 06702288935, Feladó: Muntyán Csaba” (Forrás: www.hunapro.hu/hirdetesek.php?ac=nez&id=119)
Nagy magyar állatgyilkosok: Stohl András színész,  Bojtor Róbert esperes, Bodrogi Gyula színész…

1 thought on “Öljön medvét most olcsón, Hargitán!

  1. Szívesen elbeszélgetnék a cikk írójával a vadászatról, állatokról, ilyesmikről. Bár tapasztalataim szerint az ilyen elvakult városi patkányt még véletlenül sem lehet a saját kis elképzeléseiből kizökkenteni. Ha mégis nyitott lenne egy baráti beszélgetésre írjon e-mail-t. naturalboy18@freemail.hu

Vélemény, hozzászólás?