Posted on Hozzászólás most!

Pamela Anderson az Oxfordon adott elő

A lelkes modell és állatbarát az Oxford Egyetem diákjainál kampányolt a húsfogyasztás ellen, a szőke bombázót már a PETA is tiszteletbeli elnökének választotta.
Az egykori Baywatch-sztár már rég ledobta magáról a piros fürdőruhát és magára öltötte az állatvédő egyenruhát. A lelkes modell és állatbarát most a húsfogyasztás ellen kampányolt az Oxford Egyetemen. Pamela Anderson úgy véli, az embereket rá kell venni az állati eredetű élelmiszerek mellőzésére a tányérokról. A sztárnak személyes motivációja is akadt, hogy lemondjon a húsfogyasztásról. Egyszer ugyanis még kislányként elkísérte édesapját egy vadászatra, azóta pedig a sors fintoraként rá sem bír nézni a húsételekre. Előadását Anderson kisasszony az Oxford Egyetemen tartotta, de a diákokat sokkal jobban érdekelte a szexszimbólum piros fürdőruhás múltja.
A PETA tiszteletbeli elnökének választott szőke bombázó nem először veszi védelmébe az állatokat, legutóbb ötven kutyának, köztük a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa után magára hagyott állatoknak segített új otthont találni.

Vélemény, hozzászólás?