Posted on Hozzászólás most!

PCAS Állatmentés és Vidra Betty, köszönjük!

“Miért csináljuk? Amiért bárki más is dolgozni megy, felkel reggel, szeret valakit, szeret valamit, hisz valamiben, tesz valamiért, felszólal valami mellett, kiáll valaki mellett, segít valahol valakinek valamiért, tartozik valamilyen csoporthoz, klubhoz vagy bármihez.
Amiért az összes többi bármi más célért harcoló szervezet, azért a dologért ,amire feltettük az életünket: szólunk azok helyett akik ezt nem tudják megtenni, de a fájdalmat, éhezést, eltaszítottságot és szenvedést – amit legtöbbször nekünk embereknek köszönhetnek – pont úgy érzik és átélik, mint mi! – Vidra Betty”

PCAS Állatmentés és Vidra Betty, Márton Karolina, és minden segítő: köszönjük amit az állatokért tesztek, teszel! Cikkek: A PCAS egyesület örökbefogadókat keres kutyáknak – Az állatorvos mind a 16 befogott kutyát elaltatta

A PCAS Állatvédő Segélyegyesület a segítségüket kéri. Az Egyesület fő tevékenységeként adományokból támogatja az altatásukra váró állatokat. Az adományozók és felajánlók nevét és ha van, akkor internetes elérhetőségét is közzé tesszük most készülő, új honlapunkon (http://www.pcas.hu/) továbbá azon üzletek listáját és elérhetőségét ahol az adomány gyűjtő perselyeink kihelyezésre kerültek.
Jelentkezni és további felvilágosítás: 0670/410-3505 (Karola) , 0620/453-1453 (Betty) telefonszámokon, és az info.pcas@gmail.com vagy martonkarolina@gmail.com vagy petscare2000@gmail.com emailcímeken lehet.

Vélemény, hozzászólás?