Posted on Hozzászólás most!

Rekordmennyiségű eledelt adományozott a Fressnapf

A Fressnapf, Magyarország legnagyobb állateledel és felszerelés-forgalmazó áruházlánca 2010-ben közel 40 ezer kilogramm, rekordmennyiségű eledel adományozását közvetítette áruházain keresztül az állatmenhelyek számára.
Hazánkban sok ezer állat él menhelyen, és a legtöbb esetben ellátásuk óriási anyagi terhet jelent az üzemeltetők, és az önkéntesek számára. Az állatok etetése nagyon költséges, így életben tartásuk nagyrészt az adományokon keresztül történik. A Fressnapf elkötelezett a felelős állattartás mellett, és számukra fontos, hogy a legnehezebb sorsú háziállatok is lehetőség szerint mindent megkapjanak, ami a mindennapokhoz szükséges. A rendesen táplált és jó kedélyű cicák, kutyák reményeik szerint jobb eséllyel találnak majd szerető gazdira is.
A felajánlás érdekessége, hogy a cég nem egyedül, hanem vásárlóival összefogva segített és segít, hiszen a Fressnapf áruházak saját adományozásaikon túl rendszeresen közvetítik az adakozó vevőik felajánlásait a velük kapcsolatban álló menhelyek felé. A múlt héten például az Illatos úti menhely négylábú lakóinak macskabútort, szállítókosarat, alomtálcát, macskajátékot, több zsák szárazeledelt, illetve konzerv és nedves eledelt juttattak el.
A Fressnapf Európa vezető hobbiállat-eledel és – felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitotta meg első magyarországi üzletüket. 2011-re már országszerte 31 áruházzal rendelkeznek.

Vélemény, hozzászólás?