Posted on Hozzászólás most!

Rókacsalád fogyasztotta le a cicát

12 napig gubbasztott étlen és nagyjából szomjan egy macska Nagy-Britanniában egy 30 méter magas fán, míg végre akadtak vállalkozók a megmentésére.
A tízemeletnyi magas fára egy rókacsalád hajszolta fel Besst. Gazdasszonya pár nap után már nagyon aggódott macskájáért, és elkezdte járni a környéket. A 7. napon felfigyelt a magasból nyávogó Bessre. A macskakálvária azonban ezzel még messze nem ért véget. Tűzoltók ugyan kivonultak lesegíteni a macskát, ám nem volt elég hosszú a létrájuk. A brit állatvédő szervezet sem tudott segíteni a mentésben, mivel senki sem vállalta a nyaktörő és hajmeresztő magasságú mentőakciót – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
A macska gazdája végül egy helyi rádiótól kért segítséget – sikerrel. Három favágó megoldotta a gondot, és véget vetett Bess fogyókúrájának.
Az állat igencsak lesoványodott, de – gazdasszonya szerint – ez részben még jót is tett neki, mivel hosszú “fázása” előtt túl dundi volt. Inni egyébként tudott valamennyit Bess, mivel 12 napos fafogsága alatt többször esett az eső.

Vélemény, hozzászólás?