Posted on Hozzászólás most!

Sarka Kata: Kasza Tibi védett meg!

Kasza Tibor az állatok jogaira hívja fel a figyelmet új fotósorozatával, melynek egyik modellje Hajdú-Sarka Kata volt. A csinos modell a képek bemutatóján állt a Tabu Tv kamerái elé.
„A fotózás körülményei azért egy kicsikét húzósak voltak, hiszen a Hungária körúton voltunk csúcsforgalomban, délután ötkor, a rendőrség félbeszakította a fotózást, hogy zavarjuk a forgalmat – lehet, hogy tényleg zavarta az embereket, hogy mezítláb ott sétálok a forgalom kellős közepén. Később Kasza Tibinek kellett megvédenie minket, mert egy részeg biciklis nekünk esett. Meg akarta ütni a Kasza Tibit is, engem is, a Tibi asszisztensét is, de a Tibi, mint kemény férfi helyt állt.” – avatta be Kata a nem hétköznapi fotózás körülményeibe a Tabu Tv nézőit.
Akik kutyát vernek, azok később gyermeket is – hangzott el a fotósorozat bemutatóján. Katát ez a kijelentés nem csak állatvédőként, de anyaként is mélyen érinti. Mint megtudtuk, azért az ő idegei sincsenek kötélből, hiszen gyermekei is most léptek be a dackorszakba. De sebaj: kiváló módszert fejlesztett ki a gyerkőcök lecsendesítésére – zuhany alá velük!
„Jó, most így mondom, hogy zuhany alá, de nem, mert a csaphoz vittem, és lelocsoltam az arcát, hogy egy picit lenyugodjon. Amikor behergeli magát és túlpörög, akkor nem lehet más, kell valami, ami megállítja a hisztit, és az jelen pillanatban az, ha odaviszem a csaphoz és kicsit meglötykölöm az arcát vízzel. Most már ha csak a csap felé megyünk, akkor is abbahagyja.” – ismerhettük meg a sajátos fegyelmezési módszer részleteit, melyekből – mint Kata mondta – Peti nem részesül, pedig rá is ráférne. A videót a cikk forrásának oldalán a Tabutv.hu oldalán nézheted meg.

Vélemény, hozzászólás?