Posted on Hozzászólás most!

SintérStop Projekt

Rosszabb napjaimon azt szoktam mondani,ma még Magyarországon a “normális” ember félrerúgja az útjába kerülő bajba jutott állatot…
– aki csak kikerüli, az már egyenesen jó ember,
– aki pedig lehajol hozzá és segíteni próbál, az biztosan nem normális…
Nem szeretnék ilyen “normális” világban élni!
Szerencsére egyre többen vagyunk, akik számára az igazán normális az, ha ember- és állat-társainkkal, a természettel harmóniára törekszünk!
A hasonlóan gondolkozók és állat barátaink segítésére szeretném szerkeszteni honlapjaim, végezni állatvédő munkám, nemcsak a sokszor riasztó tényekről beszélve, hanem a jobb világhoz vezető utat is megmutatva!
SintérSTOP Projekt és az Illatos Úti Állatvédő Projekt keretében szeretném elérni, hogy Magyarországon végre megszűnjenek a sem a XXI. századba, sem Európába nem illő hagyományos működésű sintértelepek, melyeken nemcsak antihumánusan bánnak a bekerülő ártatlan állatokkal, de az állatvédő szempontokat figyelmen kívül hagyó módszereik miatt gyakorlatilag inkább növelik a bajbajutó állatok számát, mint csökkentik!
Munkámmal szeretném segíteni, hogy a sintértelepek helyett egyre több professzionális színvonalon működő állatvédő csapat dolgozhasson Magyarországon, nemcsak az állatbarátok számára megnyugtató módon, de az adófizetők pénzét is lényegesen jobb célra és hatékonyabban költve, mint a legtöbb településen jelenleg még hivatalosan támogatott sintérek, sintértelepek!
Az Illatos úti „állategészségügyi” telep vezetőinek kezdettől fogva azt ajánlottam, hogy vállalják fel a teleppel kapcsolatos negatívumokat – hiszen elmondásuk szerint ők sem „örülnek” ezeknek – és segítek, segítünk nekik abban, hogy az Illatos úti telep az élére állhasson Magyarországon a sintértelepekkel kapcsolatos kedvező változásoknak! Sajnos a telep vezetőinek mindezidáig nem volt elég bátorságuk a gyökeres változást jelentő állatvédelmi módszerek teljes körű bevezetéséhez…
Bár a sintértelep kifejezést kezdettől fogva következetesen használtam az Illatos útra és más hasonló telepekre, de a békesség – és főleg az állatok – érdekében sok mindenről hallgattam eddig a nyilvánosság előtt… De mivel már nyolcadik éve hiába várjuk, hogy a sintérek maguktól jó útra térjenek, ezért a 2010. tavaszán indított www.sinterstop.hu honlapunkkal most már a radikálisabb szókimondást kell választanunk!
Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki segít, hogy segíthessek, segíthessünk! Pásztor Zsuzsa, SintérSTOP – Illatos Úti Állatvédő Projekt +36-30-429-2923 Kapcsolódó oldal: Így kezdődött…

Vélemény, hozzászólás?