Posted on Hozzászólás most!

Siófoki Állatvédő Alapítvány

Közhasznú alapítványunk 1994-ben jött létre, hogy segítsen az elkóborolt, elhagyott, megkínzott állatokon, biztosítsa élelmezésüket, egészségügyi ellátásukat, megfelelő elhelyezésüket. Az elmúlt másfél évtizedben magyar és külföldi támogatóinknak köszönhetően az aprócska kutyamenedék 180-200 kutyát ellátni képes menhellyé nőtte ki magát, ahol cicamenedéket is sikerült kialakítanunk. Ennek megfelelően hatalmasra duzzadt feladataink mennyisége, ezt néhány lelkes önkéntes segítségével végezzük. A városban előforduló gyepmesteri feladatokat is mi vállaltuk, így nem kerülnek a begyűjtött kutyák altatásra.
Legfontosabb feladatunk – természetesen az állatok élelmezése és orvosi ellátása, ivartalanítása mellett – gondozott kutyáink számára megfelelő, szerető és végleges otthont találni. Azt hiszem, ez a legnehezebb feladat, mégis reményt ad számunkra, hogy egyre többen, és egyre lelkiismeretesebben segítenek legfőbb célunk megvalósításában.
Tájékoztató és felvilágosító munkát végzünk tágabb környezetünkben a felnőttek és a fiatalok körében a megfelelő, felelős állattartásról, hiszen fontos elelme az állatvédelelmnek a megelőzés, amely pillanatnyilag gyermekcipőben jár Magyarországon. Reméljük, hogy munkánk a többi állatvédő szervezettel karöltve hosszú távon eredményes lesz, és a jövő generációi más szemlélettel nevelkedve válnak felelős gazdáivá állataiknak.
Siófoki Állatvédő Alapítvány – Adószám:19201649-2-14, Web-oldalunk címe: siofokiallatvedo.eu
E-mail címünk: siofokiallatvedo@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Bankszámlaszám: Erste Bank 11992505-05500598
Külföldi utaláshoz: IBAN: HU31 1199 2505 0550 0598 0000 0000, SWIFT/BIC : GIBAHUHB
Telephelyünk Balatonszabadi külterületén, közvetlenül a volt szemétlerakó szomszédságában található. Telefon: 20/922-3562
Nyitvatartás: Minden nap 14:00 és 15:30 között. Ünnepnapokon és hétvégén is.

Vélemény, hozzászólás?