Posted on Hozzászólás most!

Sírva fakadtak a rendőrök: csak ugatni tudott a 7 éves kislány

Az olasz kislány története az egész világot felzaklatta. 2009-ben találtak rá egy kutyaólban és csak ugatni tudott. Most 9 éves a gyerek, de a szüleit még most sem vonták felelősségre.
2009-ben jelentette be a Bariban élő házaspár, hogy eltűnt a kislányuk. Az olasz hatóság nagy erőkkel kezdett a nyomozásba, de gyorsan felmerült bennük a gyanú, hogy a szülőknek közük lehet az ügyhöz. Kicsit körülnéztek a ház körül és láncra verve, a család kutyái között meg is találták a 7 éves Lucreziát.
Amikor a kislány meglátta a rendőröket, nem örült meg nekik különösebben. Gyorsan falni kezdte kéz nélkül a kutyakaját a tálkából, majd amikor a hatóság emberei megérintették, ugatni kezdett rájuk.
A jelenlévő összes zsaru sírva fakadt a jelenet és a látvány miatt. Rögtön rájöttek, hogy a kis Lucrezia nem tud beszélni, „kutyául viselkedik”.
Azért került megint a figyelem központjába ez a borzalmas ügy, mert a szülőket – az anya mentálisan elmaradott, az apa mozgássérült – azóta sem vonták felelősségre, és a kislány sem tanult meg beszélni. A Corriere della Sera című olasz lap tájékoztatása szerint Bari városának főügyésze, Antonio Laudati úgy döntött, itt az ideje, hogy Lucreziának „hangja legyen”.

Vélemény, hozzászólás?