Posted on 1 hozzászólás

Stohl Afrikában állatokat gyilkolhat?

Luxusutazásra, egy nyári dél-afrikai vadászatra fizetett be Stohl András a hírek szerint. De vajon a rendőrség engedi, hogy a színész a büntetőügye alatt ilyen messzire utazzon? Nem félnek attól, hogy eltűnik? Idehaza elvették fegyvereit, ám Afrikába nem kell hogy elvigye magával sajátjait – mondta Kiss Róbert Richárd, utazási szakértő a Mokkában.

Több oka is lehet annak, hogy valakit előzetes letartóztatásba helyezzen a rendőrség, többek között az is, ha attól tartanak, esetleg eltűnik. Úgy látszik Stohl András esetében ez fel sem merült a nyomozó hatóság illetékesének fejében, ugyanis a színész szabadon kószálhat. A sérülteket kerülgeti, de csak azért, hogy lefizesse őket! Próbálta volna mindezt Nagy János esztergályos csinálni, aki a lakótelepi lakás kis szobáját bérli! Úgy kukorékolna a rendőrségi fogdán előzetesen, mint a pinty! Ráadásul egyes hírek szerint a nyáron Afrikáig meg sem áll. A média az illetékes rendőrkapitányságot arról faggatta, nem tartanak-e attól, hogy Stohl eltűnik, terveznek-e korlátozó intézkedést vele kapcsolatban? A rendőrségtől ugyan érdemi választ nem kapott, de az kiderült, hogy Stohl-ügyben a továbbiakban nem adnak felvilágosítást a nyomozás érdekeire hivatkozva.

1 thought on “Stohl Afrikában állatokat gyilkolhat?

  1. […] Nem merik vetíteni Luc Besson brutális delfinvadászat filmjét, Stohl Afrikában állatokat gyilkolhat?, Több év börtönt kaphat az eltökélt állatvédő, Tóth Imre atya plébános, kedvtelésből […]

Vélemény, hozzászólás?