Posted on Hozzászólás most!

Stohl vadászata miatt nyomoznak

Vizsgálatot rendelt el cikkünk nyomán a rendőrség Stohl András vadászkalandja miatt. Mint ahogy arról beszámoltam, szeptember 18–19-i hétvégén a bakonyi erdőkben látták vadászni.
Információk szerint Buci nem is távozott üres kézzel, egy szép szarvasbikát sikerült leterítenie. A bökkenő csak az, hogy a színésztől a májusi súlyos közúti balesete után elvették vadászpuskáit, illetve bevonták fegyverviselési és vadászengedélyét is. Úgy tudom, hogy épp ezért egy másik vadász neve alatt jegyezték be a vadat a vadászkönyvbe.
– A magánokirat-hamisítás miatt egy évig terjedő szabadságvesztésre vagy közérdekű munkára, illetve pénzbüntetésre ítélhetik a felelőst. De mint felbujtót azt is felelősségre vonhatják, akinek a kérésére a hamisítás történt – magyarázta Kamarás Péter ügyvéd.
Erre pedig minden esély meg is van, hiszen a rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.
– Az említett esettel kapcsolatban nem érkezett feljelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra. A sajtóból a hatóság tudomására jutott információk alapján a rendőrség vizsgálatot rendelt el az ügyben – árulta el Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Vélemény, hozzászólás?