Posted on Hozzászólás most!

Szájból lélegeztette a tűzoltó a kutyát

Kutyát mentettek ki egy lángoló házból a tűzoltók, de a labrador nem mutatott életjeleket. A wisconsini lánglovagok azonban nem adták fel a küzdelmet: szájból szájba lélegeztetve élesztették újra. Jamie és Jared fejében meg sem fordult, hogy feladja a kutya életéért vívott harcot.

Kétségbeejtő látvány fogadta a tizenhét éves Dwight Brochardtot, amikor hazaért a kutyasétáltatásból: wisconsini házuk lángokban állt. A fiú azonnal berohant, hogy kimentse otthonából a többi háziállatát. Tudta ugyanis, hogy családtagjai nincsenek otthon, csak a két macska és a másik kutya, Coda, a labrador. Eközben a tűzoltókat is értesítette, Codát végül csak ők tudták kihozni az égő épületből. A kutya azonban nem lélegzett. Két elszánt tűzoltó, Jamie Giese és Jared Thompson egy pillanatig sem tétovázott, újraélesztette az idős ebet. Jamie szájon át lélegeztette, Jared pedig a mellkasát masszírozta, míg Coda vissza nem tért az örök vadászmezők határáról.
– Improvizáltunk, az fel sem merült, hogy azért ne mentsük meg, mert nem ember. Hiszen ő is a család része – mondta Jamie egy helyi lapnak.
A Brochardt család könnyek között ölelgette kedvencét, és hálálkodott a tűzoltóknak – írja a Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?